YHTEISÖ

Yhdessä poistamme oppimisen esteitä

School Day tarjoaa kouluille helppokäyttöisen välineen oppilaiden hyvinvoinnin seuraamiseen.

Haluamme tukea kouluhyvinvointia tarjoamalla kouluille reaaliaikaista tietoa.

Tiedon avulla koulujen päätöksenteko ja oppiminen tehostuvat.

Kouluille

Oletko opettaja tai rehtori, joka haluaisi tutustua School Dayn palveluun? Näin aloitat -sivulta löydät selkeät ohjeet, kuinka saat hyvinvointipalvelumme koulusi käyttöön.

Haluaisitko liittyä opettajayhteisöömme tai ryhtyä School Dayn lähettilääksi? Voit saada hyvinvointikurssiltamme todistuksen kouluhyvinvoinnin asiantuntijuudesta. Ilmoittaudu kurssille niin voit tavata muita kouluhyvinvoinnista kiinnostuneita kasvattajia ja kehittää taitojasi tukea oppilaiden hyvinvointia.

Jos kaipaat vielä lisätietoja School Daystä, voit lukea blogiamme, tilata uutiskirjeemme, tai seurata meitä sosiaalisen media kanavissa: Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.

 

Image
Image

Tutkijoille

School Dayn hyvinvointimalli perustuu OECD:n malliin, Tampereen yliopistossa kehitettyyn kouluhyvinvointiprofiiliin ja lukuisiin kansainvälisiin pitkäaikaistutkimuksiin. Teemme jatkuvasti yhteistyötä kasvattajien ja kasvatusalan tutkijoiden kanssa. Löydät lisätietoa näistä tutkimuksista blogistamme

Oletko sinä kasvatusalan tutkija, jota kiinnostaa hyvinvoinnin ja oppimisen yhteys? Liity tutkijayhteisöömme lähettämällä meille sähköpostia.

 

Yhteistyökumppaneille

Pyrkiikö yrityksesi tukemaan kouluhyvinvointia? Ehkä voimme tehdä yhteistyötä oppilaiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Lähetä meille sähköpostia niin mietitään miten voisimme yhdistää voimamme hyvän asian puolesta. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu mm. Powerschool, Eduscape, Visma, Atea ja Ping Pong.

Käymme myös monissa tapahtumissa puhumassa siitä miten teknologian avulla voidaan todentaa kouluhyvinvointia, ja tämän seurauksena saadun tiedon avulla voidaan tehostaa koulujen päätöksentekoa, priorisoida ja ohjata aikaa ja energiaa todellisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Image

Uutiset

Image
14.06.2018
30.05.2018

Haluatko nähdä enemmän?

Voit nyt varata ilmaisen online-demon! Valitse itsellesi sopivin aika kalenterista niin jutellaan lisää!